Kokeile kaupunkiseikkailua!- kirjoittaja Anne Seppälä

Tavanomaisuus matkailussa on jo niin nähty! Olitpa sitten kokenut kävijä vailla inspiraatiota tai vierailet kaupungissa ensimmäistä kertaa, haluat taatusti varmistua ajankäyttösi tehokkuudesta, ja kuten tässä tapauksessa, keksiä kivaa tekemistä Helsingissä. Helsinki on ehdottomasti keskivertokaupunkia kiehtovampi kohde, joka tarjoaa mahdollisuuksia kaikenikäisille, viihdyitpä sitten yksin tai etsit hauskaa tekemistä kaverin kanssa. Jos siis vielä pohdit, mitä Helsingissä voi tehdä, keräsimme muutaman hyväksihavaitun idean lähestymällä aihetta erityisesti paikallisen elämäntyylin näkövinkkelistä.

Foxtrail - kaupunkiseikkailu keskellä Helsinkiä

Etsitkö uudenlaista hauskaa tekemistä Helsingissä? Oletko valmis seikkailuun ja pistämään itsesi peliin? Haasta siinä tapauksessa itsesi ja ystäväsi Foxtrailin älyä vaativaan ja hauskaan kaupunkiseikkailuun. Kootkaa oma tiiminne ja lähtekää seuraamaan ketun jälkiä keskelle kaupungin katuja!

Viihdy kahvilla ja ravintoloissa! Taattua tekemistä Helsingissä.

Kotimaanmatkailu avartaa ja paikallisten suosimat paikat johdattavat vierailijan parhaisiin elämyksiin. Miltä kuulostaisi aamu raikkaassa kesäilmassa? Suomalaista mielenmaisemaa hyväilevät luonnollisesti torit, jotka tarjoavat aamuvirkuille mielekästä tekemistä Helsingissä torikahvittelun ja kirppariaarteiden tiimoilta! Paikalliset suuntaavat erityisesti Hietalahden, Hakaniemen ja Töölön aurinkovarmoille toreille. Mikäli toreilla viihtyminen ei ole vuodenajan puolesta mahdollista, Punavuoren trendikkäät kahvilat ovat mainio vaihtoehto mielekkääseen aamuun ja tarjoavat kivaa tekemistä: Levain, Southpark notkuvat aamiaisherkkuja, joissa riittää niin makua kuin näköä ja ovat taatusti vaativankin Instagrammaajan mieleen!

Mitä tulee ruokailuun ylipäätään, laaja ravintolakirjo tarjoaa otollista tekemistä Helsingissä myös muina vuorokaudenaikoina! Lounasaikaan suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Punavuoren pieneen ja viehättävään Pennyyn sekä Pompieriin, jolla on kaupungissa kaksi toimipaikkaa ja erinomainen maine myös verrattoman illallistarjonnan suhteen! Perinteisempiä herkkuja kaipaavalle voisimme suositella Neighbour Bistron kalakeittoa, joka maistuu mainiolta merinäköalaa tuijotellessa. Mitä taas tulee illalliseen, kulttimaineeseen noussut BasBas tarjoaa ohjelmaa Helsingissä jo itsessään ja pöytävaraukset vaativat edelleen tekijältään suunnitelmallista ennakointia. Erottajan Pastor taas tarjoilee kaupungin kiinnostavimmat cocktailit ja mielettömät cevichet! 

Foxtrail Article _6

Hauskaa tekemistä ympäri kaupungin, ympäri vuoden!

Helsingin naapurustot tarjoavat tutkivaiselle luonteelle mielenkiintoisen läpileikkauksen kaupungin moniin kasvoihin ja kivaa tekemistä! Parhaiten kaupunkiin tutustuu kävellen tai nappaamalla kesäisestä kaupunkikuvasta tutun keltaisen kaupunkipyörän, joten matkailijan mielentilasta riippuen olosuhteet ovatkin otolliset niin Helsingin ympäriajoon kuin rennon letkeään fiilistelyyn. Kaupungin nähtävyydet ovat joka tapauksessa kompaktissa paketissa reittien varrella ja tarjoavat samaan syssyyn helppoa ohjelmaa Helsingissä vietettävään päivään.

Sekä lomailijat että työpäivänsä päättävät valloittavat kesäisin Helsingin sadat terassit, joista erityisesti Cafe Ursula, Löyly ja Mattolaituri ovat merellisen sijainnin ja tunnelman puolesta tutustumisen arvoisia. Mutta terassi kuin terassi, meininki on tässä kaupungissa taattu ja ulkoilmassa viihtyminen tarjoaa kivaa tekemistä niin ydinkeskustassa kuin muuallakin kaupungissa. Terassikauden päätyttyä mukavuudenhaluiset kömpivät aftereille Punavuoren ja Kampin kuppiloihin, minkä lisäksi urbaanista ja vaihtoehtoisesta meiningistä viehättyvät löytävät taatusti Kallion baarit ja pubit omikseen. Kalliossa lompakko kiittää myös baarihyppelystä innostuvia! Pubikierros onkin erinomainen idea erityisesti heille, jotka etsivät hauskaa tekemistä porukalle.

Mikäli fiilis on spontaani, suosittelemme lämpimästi ottamaan selvää kaupungin senhetkisestä tapahtumatarjonnasta, sillä ohjelmaa Helsingissä kyllä riittää! Joogaa meren äärellä, livemusiikkia ja muita mielekkäitä aktiviteetteja järjestetään ympäri vuoden. Lisäksi Foxtrail kaupunkiseikkailu tarjoaa hauskaa tekemistä Helsingissä ja tutustuttaa kaupunkiin jälleen uudenlaisesta näkökulmasta. Parasta Helsingissä onkin kaupungin jatkuva kyky muuntua ja tarjota kivaa tekemistä kaikkien makuun, vuodenajasta riippumatta!

Anne Seppälä

Kirjoittaja

Anne - viestinnän tekijä ja luova kirjoittaja, jolle myös lomasuunnittelu käy välin työstä. Onneksi on Helsinki!

Categories: Artikkelit

0 Comments

Vastaa

Avatar placeholder
fiSuomi