Kaupunkiseikkailu on hauska ohjelma TYKY- ja TYHY-päiviin

Companies_Foxtrail

Etsitkö tekemistä TYKY-päivääsi tai muuhun yrityksen virkistyspäivään pääkaupunkiseudulla? Helsingin keskustaan sijoittuva Foxtrail-kaupunkiseikkailu sopii mainiosti toiminnalliseksi aktiviteetiksi yritysten TYKY- ja TYHY-päiviin. Tiimityöskentelyä, kevyttä ulkoilua ja rentoa yhdessäoloa yhdistävä kaupunkiseikkailu on hauska ja virkistävä tapa kohentaa työhyvinvointia ja yhteishenkeä tiimin kesken. Samalla tutuksi tulevat Helsingin keskeisimmät nähtävyydet sekä keskustan salaiset helmet!

Foxtrail-kaupunkiseikkailussa osallistujat jakautuvat 2—6 hengen tiimeihin, jotka saamiensa vihjeiden perusteella seuraavat seikkailulle nimensä antaneen ketun jälkiä kaupungin katujen ja keskeisten paikkojen halki. Pääosin ulkoilmaan sijoittuvassa kaupunkiseikkailussa ei ole aikarajaa, joten keskimäärin parituntisen seikkailun voi kukin tiimi suorittaa itselleen parhaiten sopivaan tahtiin ja pitää haluamansa määrän pysähdyksiä. Seikkailu sopii kaikenikäisille.

Järjestämme molemmista Foxtrail-reiteistä myös lyhennettyjä versioita kireän aikataulun omaaville ryhmävarauksille.

Foxtrail soveltuu hyvin seuraaviin tiimipäiviin:

 • tiimipäivä
 • Kesäjuhlat ja pikkujoulut
 • Tiiminrakennusaktiviteetti
 • Kick off –tapahtumat
 • Konferenssit ja asiakastilaisuudet

Tiimipäivä, jossa on yli 6 henkilöä

Ryhmät, joissa on vähintään 7 henkilöä, ota meihin yhteyttä tehdäksesi varauksen. Voit myös varata useita ryhmiä verkossa.

Tiimipäivä enintään 6 henkilöä

Ryhmä, jossa on enintään 6 henkilöä, voi varata ja maksaa verkossa. Jos haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 • Pitkiä ja lyhyitä Foxtraileja saatavilla

  Foxtrail-reittien arvioitu kesto on 2,5 – 3,5 tuntia/tiimi. Kesto riippuu siitä, miten hyvin työskentelette tiiminä ja löydätte ja ratkaisette vihjeet. Reiteistä on myös mahdollista tehdä n. 1,5 h kestävät versiot.

 • Kieli

  Seikkailla voi niin suomeksi kuin englanniksi.

 • Osallistujamäärä

  Foxtrail sopii kaikenkokoisille ryhmille. Foxtrail-varauksen voi tehdä asiakaspalvelumme kautta, vaikka osallistujamäärä ei vielä olisi varmistunut. Lopullinen osallistujamäärää on ilmoitettava 8 päivää ennen seikkailua.

 • Tukea TYHY/TYKY-päivän aktiviteetin järjestämiseen

  Ryhmille on tarjolla apua aktiviteetin järjestämisessä, johon sisältyy mm. paikan päällä avustaminen lähdössä, peliohjeiden tulostus sekä Foxtrail-kaulanauhat osallistujille. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

 • Jako tiimeihin ja reittien aloitus

  Jakakaa ryhmänne 2 – 6 henkilön tiimeihin. Jos ryhmänne jakaantuu moneksi tiimiksi, lähtevät tiimit liikkeelle 10-15 min erotuksella. Molemmat reitit alkavat Helsingin päärautatieasemalta ja tiimit lähtevät itsenäisesti matkaan varattuna aloitusaikana Foxtrailin antamien ohjeiden avulla.

 • Julkinen liikenne

  Reiteillä liikutaan myös raitiovaunuilla, joten HSL:n matkalippu on tarpeen. Liput tulee ostaa erikseen. Reitit voi suorittaa myös kävellen, mutta tällöin kesto hieman pitenee.

 • Hyvä tietää

  Foxtrail on joka sään aktiviteetti, eikä seikkailuun tarvitse varustautua muutoin kuin sään mukaisella vaatetuksella, mukavilla kengillä ja seikkailumielellä! Reiteillä kertyy noin 4 km kävelyä kaupunkiympäristössä.

 • Jatka TYHY/TYKY-päivääsi seikkailun jälkeen

  Molemmat reitit päättyvät Senaatintorin liepeille, josta on helppo jatkaa TYKY- tai TYHY-päivää kumppaniravintolassamme! Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Reitit

Foxtrail Sampo

Sampo

Modernia arkkitehtuuria ja historiallisia nähtävyyksiä

 • Kesto: 2,5 - 3,5 tuntia
 • Noin 4 km kävelyä
 • Sopii ensikertalaisille

Louhi (uudistettu 2020)

Vilkkaita katuja ja hiljaisia naapurustoja

 • Kesto: 2,5 - 3,5 tuntia
 • Noin 4 km kävelyä
 • Sopii hieman kokeneemmille kaupunkiseikkailijoille
Lyhyet Foxtrailit saatavilla
Molemmat Foxtrailit voidaan jakaa kahdeksi lyhyeksi Foxtrailiksi (1,5-2 tuntia). Näin ollen neljä lyhyttä Foxtrailia on saatavilla pyynnöstä. Ota yhteyttä varausta varten.

Esimerkkejä ryhmän koosta:

20 osallistujaa Pitkä Foxtrail 2,5 - 3 tuntia - klikkaa avataksesi

20 osallistujaa = 4 tiimiä

Esimerkkilähtö: 12:00

2 pitkää Foxtrailia: Sampo ja Louhi

Kesto: 2,5-3 tuntia per tiimi

Lähtö Sampo tiimi 1 ja Louhi tiimi 1: 12:00

Lähtö Sampo tiimi 2 ja Louhi tiimi 2: 12:15

20 osallistujaa Lyhyt Foxtrail 1,5 - 2 tuntia - klikkaa avataksesi

20 osallistujaa = 4 tiimiä

Esimerkkilähtö: 12:00

4 lyhyttä Foxtrailia: Sampo 1 & 2 ja Louhi 1 & 2.

Kesto: 1: 1,5 - 2 tuntia per tiimi

Lähtö Sampo tiimi 3 & 4 ja Louhi tiimi 3 & 4: 12:10

80 osallistujaa Lyhyt Foxtrail 1,5 - 2 tuntia - klikkaa avataksesi

80 osallistujaa = 10 tiimiä (poikkeuksellisesti 8 henkilöä yhdessä tiimissä)

Esimerkkilähtö: 12:00

4 lyhyttä Foxtrailia: Sampo 1 & 2 ja Louhi 1 & 2.

Kesto: 1: 1,5 - 2 tuntia per tiimi

Lähtö Sampo tiimi 3 & 4 ja Louhi tiimi 3 & 4: 12:10

Lähtö Sampo tiimi 3 & 4 ja Louhi tiimi 3 & 4: 12:10

Lähtö Sampo tiimi 5 ja Louhi tiimi 5: 12:20

Kumppaniravintola

Helsinki Bryggeri

Foxtrailin kumppaniravintola panimoravintola Bryggeri Helsinki tarjoaa mutkattoman jatkon hauskalle päivälle sekä erityisiä tarjouksia seikkailijoillemme! Maittavat annokset ja huurteiset juomat viimeistelevät tiimin kokemuksen. Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Kysykää lisää asiakaspalvelustamme!

Bryggeri Helsinki tarjoaa Foxtrail asiakkaille -10% alennuksen kaikista talon omista oluista sekä ruoasta kaupunkisuunnistuksen päätteeksi.

* Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

* Alennus koskee pöytävarauksen tehneitä alle 15 henkilön seurueita. Tätä isommille ryhmille teemme räätälöidyn tarjouksen.

fiSuomi