Ryhmävaraukset

Odoo CMS - a big picture

Foxtrail ryhmäseikkailu

Haasta ystäväsi, työkaverisi, seurasi tai yhdistyksesi jäsenet urbaaniin seikkailuun! Hauskaa yhteistoimintaa, kevyttä liikuntaa ja tiimityöskentelyä yhdistävä Foxtrail on tuore ja ainutlaatuinen kaupunkipeli, joka soveltuu mainiosti myös suuremmille ryhmille. Älynystyrät koetukselle pistävien vihjeiden seuraamisesta muodostuva kaupunkiseikkailu on oivallinen aktiviteetti niin yritysten tiimipäiviin kuin vapaa-muotoisempaankin ajanviettoon, esimerkiksi synttäreihin tai polttareihin. Kokoa tiimisi ja lähde seuraamaan ketun jälkiä!

Hieman ulkona pelattavaa pakopeliä muistuttavassa kaupunkiseikkailussa 2—6 hengen tiimit seuraavat seikkailulle nimensä antaneen ketun jälkiä Helsingin katujen ja keskeisten paikkojen halki. Koska kaupunkiseikkailussa ei ole ehdotonta aikarajaa, reitiltä poikkeaminen ja virkistystaukojen pitäminen ei pakohuoneista poiketen kuitenkaan aiheuta ongelmia. Keskimäärin parituntisen seikkailun voi siis suorittaa rennosti osallistujien itse haluamaan tahtiin ja sovittaa kätevästi yhteen päivän mahdollisen muun ohjelman kanssa!

Varaa ikimuistoinen ja yhteishenkeä nostattava seikkailu ryhmällesi alta! 

Foxtrail-kaupunkiseikkailu sopii mm.

  • Työporukoiden tapahtumiin

  • Polttareihin

  • Syntymäpäivien ohjelmaksi

  • Kerhoille ja seuroille

  • Kouluretkeksi

  • Perhejuhliin

  • jne.

Kieli

Seikkailla voi niin suomeksi kuin englanniksi.

Kesto 

Foxtrail reittien arvioitu kesto on 2,5 – 3,5 tuntia/tiimi. Kesto riippuu siitä, miten hyvin työskentelette tiiminä ja löydätte ja ratkaisette vihjeet. Reiteistä on myös mahdollista tehdä noin 1,5 h kestävät versiot.


Osallistujamäärä

Foxtrail-varauksen voi tehdä asiakaspalvelumme kautta, vaikka osallistujamäärä ei vielä olisi varmistunut. Lopullinen osallistujamäärää on ilmoitettava 8 päivää ennen seikkailua.


Tukea aktiviteetin järjestämiseen

Ryhmille on tarjolla apua aktiviteetin järjestämisessä, johon sisältyy mm. paikan päällä avustaminen lähdössä, peliohjeiden tulostus sekä Foxtrail-kaulanauhat osallistujille. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Jako tiimeihin ja reittien aloitus

Jakakaa ryhmänne 2 – 6 henkilön tiimeihin. Jos ryhmänne jakaantuu moneksi tiimiksi, lähtevät tiimit liikkeelle 10-15min erotuksella. Molemmat reitit alkavat Rautatieasemalta ja tiimit lähtevät itsenäisesti matkaan varattuna aloitusaikana Foxtrailin antamien ohjeiden avulla.


Liikkuminen

Reiteillä liikutaan myös raitiovaunuilla, joten HSL:n matkalippu on tarpeen. Liput tulee ostaa erikseen.

Reitit voi suorittaa myös kävellen, mutta tällöin kesto hieman pitenee.


Hyvä tietää

Foxtrail on joka sään aktiviteetti, eikä seikkailuun tarvitse varustautua muutoin kuin sään mukaisella vaatetuksella, mukavilla kengillä ja seikkailumielellä! Reiteillä kertyy noin 4 km kävelyä kaupunkiympäristössä.

Viihtykää vielä seikkailun jälkeen!

Molemmat reitit päättyvät Senaatintorin liepeille, josta on helppo jatkaa päivää kumppaniravintolassamme! Kysy lisää asiakaspalvelustamme!Pienet ryhmät (alle 19 henkeä)

Varaa nyt

Foxtrailin voi varata ja maksaa suoraan sivuillamme. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat suorittaa maksun laskulla.

27€ / henkilö sis. ALV 24%Suuret ryhmät (19 henkeä tai enemmän)

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme teitä tapahtuman järjestämisessä.Reitit

Foxtrail Finland Sampo

Sampo

Varaa nyt    Lue lisää

Foxtrail Finland Louhi

Louhi (updated 2020)

Varaa nyt    Lue lisää

Kumppaniravintolat

Bryggeri Helsinki

Bryggeri Helsinki

Foxtrailin kumppaniravintola panimoravintola Bryggeri Helsinki tarjoaa mutkattoman jatkon hauskalle päivälle sekä erityisiä tarjouksia seikkailijoillemme! Maittavat annokset ja huurteiset juomat viimeistelevät tiimin kokemuksen. Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Kysykää lisää asiakaspalvelustamme!

Bryggeri Helsinki tarjoaa Foxtrail asiakkaille -10% alennuksen kaikista talon omista oluista sekä ruoasta kaupunkisuunnistuksen päätteeksi.

* Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

*vAlennus koskee pöytävarauksen tehneitä alle 15 henkilön seurueita. Tätä isommille ryhmille teemme räätälöidyn tarjouksen.


Bryggeri Helsinki nettisivu

Ota yhteyttä