Tiimipäivät yrityksille ja muut yritysvaraukset

Tiimipäivä Helsingissä Foxtrail-tyyliin

Yhteishenkeä kohottava tiimipäivä Helsingissä

Etsitkö hauskaa tekemistä yrityksesi virkistyspäivään, pikkujouluihin tai muuhun yhteiseen tapahtumaan? Foxtrail-kaupunkiseikkailu on erinomainen valinta kaikenlaisten tiimipäivien ohjelmaksi, sillä siinä sopivasti haastava ja tiimityöskentelyä edellyttävä ongelmanratkonta yhdistyy kevyeen ulkoiluun ja hauskanpitoon — kaikki keskellä Helsingin keskeisiä nähtävyyksiä ja keskustan vilinää!

Foxtrail-kaupunkiseikkailussa 2-6 hengen tiimit seuraavat seikkailulle nimensä antaneen ketun jälkiä kaupungin keskustan läpi. Pysyäkseen viekkaan repolaisen kintereillä osallistujien on ratkottava visaisia, escape room -tyyppisiä vihjeitä ja pidettävä silmänsä auki vihjeiden varalta. Pakohuoneista Foxtrail kuitenkin poikkeaa sekä sijoittumalla ulkoilmaan että olemalla rennompi ja kestoltaan joustavampi —  aikarajaa ei ole, joten keskimäärin parituntisen seikkailun voi suorittaa tiimin jäsenille parhaiten sopivaan tahtiin. Mikään ei myöskään estä pysähtymistä esimerkiksi virvokkeille matkan varrella!

Toisaalta kilpailuhenkisemmät tiimit voivat halutessaan myös kisata keskenään nopeimmasta ajasta. Järjestämme molemmista Foxtrail-reiteistä myös lyhennettyjä versioita kireän aikataulun omaaville ryhmävarauksille.


Foxtrail soveltuu hyvin seuraaviin tiimipäiviin

Kieli

Seikkailla voi niin suomeksi kuin englanniksi.

Seikkailun kesto

Foxtrail-reittien arvioitu kesto on 2,5 – 3,5 tuntia/tiimi. Kesto riippuu siitä, miten hyvin työskentelette tiiminä ja löydätte ja ratkaisette vihjeet. Reiteistä on myös mahdollista tehdä n. 1,5 h kestävät lyhyemmät versiot.


Osallistujamäärä

Foxtrail-varauksen voi tehdä asiakaspalvelumme kautta, vaikka osallistujamäärä ei vielä olisi varmistunut. Lopullinen osallistujamäärää on ilmoitettava 8 päivää ennen seikkailua. 


Support with organizing your event

Ryhmille on tarjolla apua aktiviteetin järjestämisessä, johon sisältyy mm. paikan päällä avustaminen lähdössä, peliohjeiden tulostus sekä Foxtrail-kaulanauhat osallistujille. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Jako tiimeihin ja reittien aloitus

Jakakaa ryhmänne 2 – 6 henkilön tiimeihin. Jos ryhmänne jakaantuu moneksi tiimiksi, lähtevät tiimit liikkeelle 10-15 min erotuksella. Molemmat reitit alkavat Helsingin päärautatieasemalta ja tiimit lähtevät itsenäisesti matkaan varattuna aloitusaikana Foxtrailin antamien ohjeiden avulla.


Julkinen liikenne

Reiteillä liikutaan myös raitiovaunuilla, joten HSL:n matkalippu on tarpeen. Liput tulee ostaa erikseen.
Reitin voi suorittaa halutessaan myös kävellen, mutta tällöin kesto hieman pitenee.


Hyvä tietää

Foxtrail on joka sään aktiviteetti, eikä seikkailuun tarvitse varustautua muutoin kuin sään mukaisella vaatetuksella, mukavilla kengillä ja seikkailumielellä! Reiteillä kertyy noin 4 km kävelyä kaupunkiympäristössä.

Jatka tiimipäivää seikkailun jälkeen!

Molemmat reitit päättyvät Senaatintorin liepeille, josta on helppo jatkaa tiimipäivää kumppaniravintolassamme! Kysy lisää asiakaspalvelustamme!Alle 19 henkilön ryhmät                 

Varaa nyt

Foxtrail-seikkailun voi varata ja maksaa suoraan sivuiltamme. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat suorittaa maksun laskulla.

27 € / henkilö sis. 24% alv                 Yli 18 henkilön ryhmät 

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme tapahtuman järjestämisessä.Reitit

Foxtrail Finland Sampo

Sampo

Varaa nyt    Lue lisää

Foxtrail Finland Louhi

Louhi (updated 2020)

Varaa nyt    Lue lisää

Tiimipäivän kumppaniravintolat

Bryggeri Helsinki

Bryggeri Helsinki

Foxtrailin kumppaniravintola panimoravintola Bryggeri Helsinki tarjoaa mutkattoman jatkon hauskalle päivälle sekä erityisiä tarjouksia seikkailijoillemme! Maittavat annokset ja huurteiset juomat viimeistelevät tiimin kokemuksen. Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Bryggeri Helsinki tarjoaa Foxtrail asiakkaille -10% alennuksen kaikista talon omista oluista sekä ruoasta kaupunkisuunnistuksen päätteeksi.

* Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

* Alennus koskee pöytävarauksen tehneitä alle 15 henkilön seurueita. Tätä isommille ryhmille teemme räätälöidyn tarjouksen.


Bryggeri Helsingin sivusto

Ota yhteyttä