Kaupunkiseikkailu on hauska ohjelma TYKY- ja TYHY-päiviin 

 

Odoo CMS - a big picture

Paranna yrityksesi työhyvinvointia hauskalla kaupunkisuunnistuksella

Etsitkö tekemistä TYKY-päivääsi tai muuhun yrityksen virkistyspäivään pääkaupunkiseudulla? Helsingin keskustaan sijoittuva Foxtrail-kaupunkiseikkailu sopii mainiosti toiminnalliseksi aktiviteetiksi yritysten TYKY- ja TYHY-päiviin. Tiimityöskentelyä, kevyttä ulkoilua ja rentoa yhdessäoloa yhdistävä kaupunkiseikkailu on hauska ja virkistävä tapa kohentaa työhyvinvointia ja yhteishenkeä tiimin kesken. Samalla tutuksi tulevat Helsingin keskeisimmät nähtävyydet sekä keskustan salaiset helmet!

Foxtrail-kaupunkiseikkailussa osallistujat jakautuvat 2—6 hengen tiimeihin, jotka saamiensa vihjeiden perusteella seuraavat seikkailulle nimensä antaneen ketun jälkiä kaupungin katujen ja keskeisten paikkojen halki. Pääosin ulkoilmaan sijoittuvassa kaupunkiseikkailussa ei ole aikarajaa, joten keskimäärin parituntisen seikkailun voi kukin tiimi suorittaa itselleen parhaiten sopivaan tahtiin ja pitää haluamansa määrän pysähdyksiä. Seikkailu sopii kaikenikäisille.

Kilpailuhenkisemmät voivat halutessaan toki myös kisata keskenään nopeimmasta ajasta. Järjestämme molemmista Foxtrail-reiteistä myös lyhennettyjä versioita kireän aikataulun omaaville ryhmävarauksille.

Varaa yrityksellenne hauska TYKY/TYHY-päivän ohjelma Helsingissä!

Kieli

Seikkailla voi niin suomeksi kuin englanniksi.

Seikkailun kesto

Foxtrail-reittien arvioitu kesto on 2,5 – 3,5 tuntia/tiimi. Kesto riippuu siitä, miten hyvin työskentelette tiiminä ja löydätte ja ratkaisette vihjeet. Reiteistä on myös mahdollista tehdä n. 1,5 h kestävät versiot.


Osallistujamäärä

Foxtrail sopii kaikenkokoisille ryhmille. Foxtrail-varauksen voi tehdä asiakaspalvelumme kautta, vaikka osallistujamäärä ei vielä olisi varmistunut. Lopullinen osallistujamäärää on ilmoitettava 8 päivää ennen seikkailua. 


Tukea TYHY/TYKY-päivän aktiviteetin järjestämiseen

Ryhmille on tarjolla apua aktiviteetin järjestämisessä, johon sisältyy mm. paikan päällä avustaminen lähdössä, peliohjeiden tulostus sekä Foxtrail-kaulanauhat osallistujille. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Jako tiimeihin ja reittien aloitus                 

Jakakaa ryhmänne 2 – 6 henkilön tiimeihin. Jos ryhmänne jakaantuu moneksi tiimiksi, lähtevät tiimit liikkeelle 10-15 min erotuksella. Molemmat reitit alkavat Helsingin päärautatieasemalta ja tiimit lähtevät itsenäisesti matkaan varattuna aloitusaikana Foxtrailin antamien ohjeiden avulla.


Julkinen liikenne

Reiteillä liikutaan myös raitiovaunuilla, joten HSL:n matkalippu on tarpeen. Liput tulee ostaa erikseen. Reitit voi suorittaa myös kävellen, mutta tällöin kesto hieman pitenee.


Hyvä tietää

Foxtrail on joka sään aktiviteetti, eikä seikkailuun tarvitse varustautua muutoin kuin sään mukaisella vaatetuksella, mukavilla kengillä ja seikkailumielellä! Reiteillä kertyy noin 4 km kävelyä kaupunkiympäristössä.

Jatka TYHY/TYKY-päivääsi seikkailun jälkeen

Molemmat reitit päättyvät Senaatintorin liepeille, josta on helppo jatkaa TYKY- tai TYHY-päivää kumppaniravintolassamme! Kysy lisää asiakaspalvelustamme!Ryhmän koko 19 henkilöä tai alle

Varaa nyt

Foxtrailin voi varata ja maksaa suoraan sivuillamme. Ota yhteys asiakaspalveluumme, jos haluat suorittaa maksun laskulla. 

27 € / henkilö sis. 24% alvYli 19 henkilön ryhmät

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme TYKY-TYHY-päivän järjestämisessä. Reitit

Foxtrail Finland Sampo

Sampo

Varaa nyt    Lue lisää

Foxtrail Finland Louhi

Louhi (updated 2020)

Varaa nyt    Lue lisää

Artikkeli: Foxtrail ja virkistyspäivä Helsingissä!

kirjoittaja Anne Seppälä

Lue lisää