Pikkujoulut Helsingissä

Foxtrail — Pikkujoulut pitkin Helsinkiä

Suunnitteilla yrityksen pikkujoulut Helsingissä mutta ideat pikkujoulujen ohjelmaksi vielä hakusessa? Ympäri vuoden varattavissa oleva Foxtrail on loistovalinta pikkujoulujen aktiviteetiksi, jos haluat tarjota työntekijöillesi jotakin uutta ja erilaista. 

Foxtrail-kaupunkiseikkailu on erinomainen tapa pitää rennot ja hauskat firman pikkujoulut, rakentaa ryhmähenkeä sekä haukata samalla vähän raikasta ulkoilmaa. Hauskoista ja sopivan haastavista tehtävistä koostuva reitti kuljettaa osallistujia ympäri Helsingin keskustaa tarjoten yllättäviä näkökulmia kaupunkiin. Eikä mikään estä pysähtymästä, vaikka glögille kesken seikkailun!

Reittivaihtoehtoja on tällä hetkellä kaksi, Sampo ja Louhi. Molemmat lähtevät Rautatieasemalta ja päättyvät samaan paikkaan Helsingin keskustassa. Kävelyä kertyy n. 4 km ja seikkailu kestää keskimäärin 2,5 - 3 tuntia. Hinta 27 € / hlö.

Järjestä unohtumattomat yrityksen pikkujoulut Helsingissä varaamalla oma kaupunkiseikkailunne!

Varaa nyt

Ota yhteyttä


Koronaan liittyvät varotoimet  

TÄRKEÄÄ

Jos yhdelläkään tiimistänne on lieviäkin oireita, pysy kotona ja älä osallistu seikkailuun.

  • Jos olet ollut sairaana viime aikoina, pysy kotona ja älä osallistu seikkailuun.

  • Jos tunnet olosi hyväksi, olet tervetullut nauttimaan Foxtrail-seikkailuista.

  • Seikkailun ajankohtaa on helppo siirtää ja siirtäminen ei maksa mitään. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella.

Noudata hallituksen antamia ohjeita. Pidä 1,5-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja noudata hyvää hygieniaa. Maksimiryhmäkoko on toistaiseksi 6 henkilöä.

Julkiset kulkuvälineet

Reiteillämme käytetään julkisia kulkuvälineitä. Reitit voi kuitenkin suorittaa myös kävellen. Koko reitin suorittaminen jalan lisää kokonaisaikaa noin 20-30 minuuttia.

Hygienia reiteilläl

Desinfioimme reitillä olevaa välineistöä säännöllisin väliajoin.

Kumppaniravintolat

Kaikki kumppaniravintolat noudattavat hygienia standardeja ja hallituksen säännöksiä.


Kieli

Seikkailla voi niin suomeksi kuin englanniksi.

Kesto

Foxtrail reittien arvioitu kesto on 2,5 – 3,5 tuntia/ tiimi. Kesto riippuu siitä, miten hyvin työskentelette tiiminä ja löydätte ja ratkaisette vihjeet. Reiteistä on myös mahdollista tehdä n. 1,5 h kestävät versiot.


Osallistujamäärä

Foxtrail-varauksen voi tehdä asiakaspalvelumme kautta, vaikka osallistujamäärä ei vielä olisi varmistunut. Lopullinen osallistujamäärää on ilmoitettava 8 päivää ennen seikkailua.


Tukea aktiviteetin järjestämiseen

Ryhmille on tarjolla apua aktiviteetin järjestämisessä, johon sisältyy mm. paikan päällä avustaminen lähdössä, peliohjeiden tulostus sekä Foxtrail-kaulanauhat osallistujille. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Jako tiimeihin ja reittien aloitus

Jakakaa ryhmänne 2 – 6 henkilön tiimeihin. Jos ryhmänne jakaantuu moneksi tiimiksi, lähtevät tiimit liikkeelle 10-15min erotuksella. Molemmat reitit alkavat Rautatieasemalta ja tiimit lähtevät itsenäisesti matkaan varattuna aloitusaikana Foxtrailin antamien ohjeiden avulla.


Liikkuminen

Reiteillä liikutaan myös raitiovaunuilla, joten HSL:n matkalippu on tarpeen. Liput tulee ostaa erikseen.


Hyvä tietää

Foxtrail on joka sään aktiviteetti, eikä seikkailuun tarvitse varustautua muutoin kuin sään mukaisella vaatetuksella, mukavilla kengillä ja seikkailumielellä! Reiteillä kertyy n. 4km kävelyä kaupunkiympäristössä.

Viihtykää vielä seikkailun jälkeen!

Molemmat reitit päättyvät Senaatintorin liepeille, josta on helppo jatkaa päivää kumppaniravintolassamme! Kysy lisää asiakaspalvelustamme!Pienet ryhmät (alle 19 henkeä)

Varaa nyt

Voitte varata ja maksaa Foxtrailin suoraan sivuiltamme. Olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme, jos haluatte suorittaa maksun laskulla. 

27€ / henkilö sis. ALV 24%Suuret ryhmät (19 henkeä tai enemmän)
 

Ota yhteyttä

Olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme teitä tapahtuman järjestämisessä. Reitit

Foxtrail Finland Sampo

Sampo

Varaa nyt    Lue lisää

Foxtrail Finland Louhi

Louhi (updated 2020)

Varaa nyt    Lue lisää

Kumppaniravintolat

Bryggeri Helsinki

Bryggeri Helsinki

Foxtrailin kumppaniravintola panimoravintola Bryggeri Helsinki tarjoaa mutkattoman jatkon hauskalle päivälle sekä erityisiä tarjouksia seikkailijoillemme! Maittavat annokset ja huurteiset juomat viimeistelevät tiimin kokemuksen. Bryggeri Helsinki tarjoaa puhtaista raaka-aineista alusta asti itse valmistettua ruokaa ja olutta. Kysykää lisää asiakaspalvelustamme!

Bryggeri Helsinki tarjoaa Foxtrail asiakkaille -10% alennuksen kaikista talon omista oluista sekä ruoasta kaupunkisuunnistuksen päätteeksi.

* Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

* Alennus koskee pöytävarauksen tehneitä alle 15 henkilön seurueita. Tätä isommille ryhmille teemme räätälöidyn tarjouksen.


Bryggeri Helsinki nettisivu

Ota yhteyttä

Odoo image and text block

Hard Rock Cafe Helsinki

Hard Rock Cafe Helsinki sijaitsee suositulla ostos- ja ravintola-alueella lähellä lukuisia nähtävyyksiä, kuten Esplanadin puisto, Kansallismuseo ja Senaatintorin ikoninen arkkitehtuuri. Vieraile Helsingin kahvilassamme nauttiaksesi fantastisesta ruoasta, maailmanluokan palvelusta sekä mielenkiintoisista tapahtumista.

Hard Rock Cafe Helsinki tarjoaa Foxtrail asiakkaille -10% alennuksen ruoasta ja alkoholittomista juomista sekä muista kuin hyväntekeväisyystuotteista.

* Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kysykää lisää asiakaspalvelustamme! 

Hard Rock Cafe nettisivu

Ota yhteyttä