Family and Friends Foxtrail

Haluaisitko tutustua Helsinkiin ei-turistisella aktiviteetilla?

Etsitkö koko perheelle sopivaa kivaa tekemistä tai hauskaa ohjelmaa kaverin polttareihin tai syntymäpäiville

Foxtrail on poikkeuksellinen perhe aktiviteetti Helsingin keskustassa, joka kannustaa yhteistyöhön, ongelmanratkaisuun ja kommunikaatioon, mutta ennen kaikkea se on hauskaa! Osallistujat jaetaan 2-6 hengen joukkueisiin, ja heidän on seurattava ketun jälkiä kaupungin kaduilla, ratkaistava vihjeitä ja etsittävä vihjeitä matkan varrella.

Varaa Foxtrail kaupunkiseikkailu helposti verkossa!

Reitit

Reittivaihtoehtomme Louhi ja Sampo ovat mainio tapa ottaa Helsinki haltuun parissa tunnissa. Kaupunkia ennestään tuntemattomille reitit tarjoavat hauskan älypelin lisäksi kaupunkikierroksen, jolla Helsingin keskeiset nähtävyydet tulevat tutuiksi; niille, jotka jo (mielestään) tuntevat stadin, Foxtrail tarjoaa tilaisuuden nähdä kaupungin uusin silmin viemällä osallistujat paikkoihin, joissa muutoin ei ehkä tulisi vierailtua.

Lue lisää reiteistä alta ja varaa oma kaupunkiseikkailunne!

Foxtrail Sampo

Sampo

Modernia arkkitehtuuria ja historiallisia nähtävyyksiä

Koe ketun johdolla yhdellä kertaa sekä moderni että historiallinen puoli Helsingistä. Seuraa repoa kiinnostaviin kauppoihin, modernien rakennusten juurille sekä vanhoihin, historiallisiin rakennuksiin. Tällä reitillä saatat joutua kysymään vinkkejä joltakulta tai käyttämään piirustustaitojasi päihittääksesi ovelan ketun. Ihastele pulmia ratkoessasi samalla ikivihreitä puistoja sekä kaunista merenrantaa.

  • Kesto: 2,5 - 3,5 tuntia
  • Noin 4 km kävelyä
  • Sopii ensikertalaisille

Louhi (uudistettu 2020)

Vilkkaita katuja ja hiljaisia naapurustoja

Tutustu Helsingin aina yhtä kiireiseen ydinkeskustaan ja sen unenomaisen rauhallisiin naapurustoihin ketun jalanjäljissä. Ratko repolaisen arvoituksia urbaanilla reitillä pienissä putiikeissa, kirkoissa ja museoissa sekä kauniit näköalat paljastavassa puistossa. Seikkailun aikana saatat yhtäkkiä kuulla meren äänen tai jopa viestin avaruudesta! Tällä reitillä seuraat kiireen huisketta kaupungin vilkkailla kaduilla, mutta rennossa tahdissa.

  • Kesto: 2,5 - 3,5 tuntia
  • Noin 4 km kävelyä
  • Sopii hieman kokeneemmille kaupunkiseikkailijoille
fiSuomi